Recepten

Lekker en gezond!

Hieronder enkele recepten die ook te zien waren in het televisieprogramma. Sommige recepten staan niet in het Hoe word je 100 kookboek maar zijn wel even bijzonder.

Eet smakelijk!

Avocado-tonijnbootje

Wanneer je cardioloog Janneke Wittekoek vraagt wat ze het liefst eet bij de lunch is het antwoord: een Avocado-tonijnbootje!

Lees meer

Spinaziesmoothie

Tijdens de opnames van het televisieprogramma Hoe word ik 100 heb ik cardioloog Janneke Wittekoek leren kennen. Wat een gedreven en energieke vrouw, ik kreeg er meteen energie van!

Lees meer

Groente-omelet

Voor een warm en vullend ontbijtje moet je dit een keer proberen. Het is ook nog eens een ideaal gerecht om restjes groente op te maken.

Lees meer

Rode saus van Gelein

Ik heb dit recept gekozen omdat ik dit zelf bedacht heb als sausje bij een garnalencocktail. Het is gewoon een lekker sausje dat ook te gebruiken is bij bijvoorbeeld een varkenshaasje.

Lees meer

Babi pangang van John

Het nieuwe eten is erg lekker en ik heb helemaal geen behoefte meer aan mijn oude voeding. Ik heb de babi pangang gekozen omdat ik Chinees eten heerlijk vind.

Lees meer

Meloenijs van Caroline

Ik ben geen liefhebber van toetjes, maar sorbetijs na een etentje of als snack tussendoor vind ik heerlijk. In het meeste ijs zit heel veel suiker, dus eet ik dat niet meer.

Lees meer