Televisieserie Hoe word ik 100

In het MAX-programma Hoe word ik 100 gaan zes deelnemers de strijd aan tegen hun diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht of stress.

In vijf maanden tijd proberen de deelnemers onder begeleiding van een medisch team van hun aandoeningen én hun medicatie af te komen. Hoe? Door simpelweg gezond te leven.

De Afleveringen

Aflevering 6 Airborne

Vandaag finishen de zes deelnemers van Hoe word ik 100 letterlijk en figuurlijk na een maandenlang traject waarin ze zich een nieuwe, gezondere leefstijl eigen hebben gemaakt.

Aflevering 5 – Conditie

Over een maand staat de grootste eendaagse wandeltocht ter wereld op het programma voor de deelnemers. In deze aflevering wordt bekeken wat er nog aan de conditie van de deelnemers moet gebeuren.

Aflevering 4 – eten zoeken in Terschelling

De deelnemers gaan in deze aflevering met z’n allen naar Terschelling. Helaas gaat deelneemster Caroline, op advies van cardioloog Janneke Wittekoek, niet mee. Caroline ervaart nog steeds te veel stress en moet rust houden.

Aflevering 3 – samen sporten

In deze aflevering gaan de deelnemers van Hoe word ik 100 voor het eerst samen sporten als onderdeel van hun nieuwe levensstijl.

Aflevering 2: Koken

In aflevering 2 van Hoe Word ik 100? gaan de deelnemers koken onder leiding van Prins van den Bergh.

Hoe word ik 100 televisieserie

Zes Nederlanders gaan de strijd aan tegen hun diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht en stress. Mis het niet!

Het Medisch team

Van links naar rechts: Heleen Ligtelijn, William Cortvriendt, Tamara de Wijer en Janneke Witkoek

De Deelnemers